Embryodance

När vi satt o bilen var jag plötsligt sjukligt nervös över att de skulle säga att inget hade klarat sig, men när vi kom in fick vi ett rum där jag fick byta om till morgonrock och de fagra knästrumporna! 
Läkaren kommer in och hon berättar att embryot klarat upptiningen och så väldigt bra ut! Inga problem alls. Och vi har ett kvar i frysen dessutom. My lucky day!




Fick sedan gå in i rummet där återföringen skulle ske, och det är samma rum som när de plockade äggen. Vi fick även se embryot på storskärmen men fick tyvärr ingen bild :/ 
Att sätta in katetern genom livmodertappen kändes inte alls, iaf inte mer än en vanlig gynundersökning. Och vips så var embryot i magen. 
De kolla även katetern efter återförandet för att se så att den inte är kvar i röret, och det var den inte :) 

(Så såg embryot ut, men denna bild är tagen från internet!)

Sen fick jag gå in på rummet och byta om till mina vanliga kläder. Behövde inte alls vara sängliggande som jag hade trort. Så 12:08 var jag klar haha. Easy peasy. 

Fick ett gravtest också som jag ska använda den 7:e december, och sen kontakta kliniken. Hon belyste även att jag INTE kan påverka utfallet på något sätt. Vilket var så skönt att höra. Om embryot inte klarar sig så beror det på att det inte var friskt, och att kroppen tar hand om det på sitt sätt. 

Men såååå nöjd tjej idag!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

babymaybe.blogg.se

Hejsan! Jag kommer blogga om min och min sambos fertilitetsresa som officielt börjar 2014 med utredning på en av Sveriges bästa fertilitetsklinik!

RSS 2.0