Haliihallådär

Idag har varit en av de värsta dagarna hitills. Jag vet inte om det är folket runt omkring mig eller om det är jag, men alla verkar vara riktigt korkade idag! Stör mig på exempelvis busschuffören som inte kan köra buss (så att en kvinna ramlar och han inte ber om ursäkt!) och så har jag blivit irriterad när folk på bussen sätter sig brevid mig, haha okej, den ligger kanske på mig! 
Det kan bara tabletterna eller så kan det bero på att jag inte fått i mig några kolhydrater att tala om, sedan i förrgår. Frukost idag bestod av en fantastisk röd grapefrukt. Den var perfekt! Och såklart kaffe! Lunch blev kyckling med en god sås, och middag blev lax med quinoasallad. 
Känner mig iaf nöjd med mig själv. Eller okej, jag snodde ett par chillinötter igårkväll. Sen har jag minst 30 av mina absoluta favoritglassar i frysen som jag inte ens hunnit öppna förstän det vart dags att gå på diet! Sååå svårt att inte norpa åt mig någon. Men än är glasspaketen oöppnade. 

Jag räknade även ut med hjälp av en sida på internet, att OM jag blir gravid denna månad som kommer bebben ploppa ut i slutet av juni! Ca den 27-30:de för att vara exakt (gjorde några olika sidors uträknare som varierade några dagar). Tänk om. En sommarbebis. En juni eller julibebis. Men jag skulle inte bli alltför ledsen om det blev en höstbebis heller. Hösten och vintern känns så underbart att ha en spädis, snarare än en mittsommarbebis. Den tiden under sommaren gör att bebisen riskerar att bli för varm, vilket verkar jätteläskigt! Läste en blogg där deras bebis blev för varm trots att de var inne, så att bebisen (någon vecka gammal) inte vaknade (den dog inte men den vaknade inte till som den skulle pga värmen). 

Nu ska jag njuta av denna underbara tisdagskväll framför trean med hollywood fruar, och jagad av hundar! 
Så ska jag försöka glömma denna hemska dag haha...


babymaybe.blogg.se

Hejsan! Jag kommer blogga om min och min sambos fertilitetsresa som officielt börjar 2014 med utredning på en av Sveriges bästa fertilitetsklinik!

RSS 2.0