.

Hej! Jag kanske bör skriva en kort rad om varför jag inte uppdaterat bloggen. Men detta gör för ont, att gång på gång på gång på gång inte lyckas. Bloggen blir tyvärr just nu en negativt bidragagande faktor eftersom den påminner om vad jag inte lyckas uppnå. Det gör så fruktansvärt ont att konstant ha gråten i halsen och allt gör så ont att det sticker i fingrarna av en sorg över vad vi inte har tillsammans.  Jag vet inte när jag är redo eller om jag kommer bli redo igen att skriva här men det gör som sagt för ont. Jag är i ett stadie där jag inte vill prata med någon och inte få några frågor. Jag är trött på att höra folks "det kommer att hända", och "det händer när det händer". Det gör ännu ondare. För jag kan verkligen inte tro på det. Nu har jag börjat säga just de meningarna till folk för att låtsas vara glad och stark och för att undvika att prata om det.
Jag visste inte att allt skulle ta så hårt. Nu har vi avbrytit denna kur. Och det är troligt att jag inte kommer få något mer försök förstän nästa senhöst eller vinter. Därför kommer jag för tillfället lämna denna blogg och försöka göra vad som krävs för att inte gå under som människa. 

Om jag av något mirakel (dessa har man slutat tro på för länge sedan) skulle bli gravid så kommer jag först av allt skriva det här. 


babymaybe.blogg.se

Hejsan! Jag kommer blogga om min och min sambos fertilitetsresa som officielt börjar 2014 med utredning på en av Sveriges bästa fertilitetsklinik!

RSS 2.0