Mensdags!

Idag kom mensen! Tidig för första gången någonsin typ. Min är annars alltid över 14 dagar efter äl, oftast 16-18... Så vart något överraskad kan man säga. Cyklade till jobbet och när jag hoppade av cykeln så fick jag tidernas mensvärk. Har haft det, fast lite mildare i ett par dagar nu så anade att det var på gång, så hade tack och lov trosskydd på mig! Ibland lönar det sig att vara extra försiktig ;) och superglad att den är tidig för det innebär ju återinföring tidigare än planerat!

Ringde kliniken och ska dit på ultraljud den trettonde :) ska gå på dubbelkur med letrozol nu, måndag till fredag för att få en ordentlig ägglossning, även fast vi denna gång inte är ute efter äggen utan endast slemhinnan som blastocysten ska gosa ner sig i. Undra om man får ha sex vid den ägglossningen om jag tex skulle ha två äggblåsor i samband med detta... Hmm.  För varje chans man kan få vill man ju ta men inte om det skulle äventura chanserna med blastocysten såklart. 

Så det har varit lite dålig uppdatering på bloggen men det har faktiskt inte hänt något och inte funnits något att skriva om. Livet tuffar på och har pluggat och jobbat massor!

Men nu snart lär det ju bli massa uppdateringar igen! 

babymaybe.blogg.se

Hejsan! Jag kommer blogga om min och min sambos fertilitetsresa som officielt börjar 2014 med utredning på en av Sveriges bästa fertilitetsklinik!

RSS 2.0