När allt bara känns fel

Nu kommer mensen vilken dag som helst. Brösten har slutat göra ont och mensvärken kommer titt som tätt. Så var även denna månadens hopp ute tyvärr. Nu på dagen är det exakt ett år sedan vi kontaktade kliniken och började med allt detta. Nästa vecka ska vi ringa dit och säga att vi inte kommer försöka mer på ett tag. Kanske början av nästa år. Det tar emot något så fruktansvärt. Det kommer bli en dyster höst tyvärr, utan hopp. Kanske man hittar tillbaka dit. Ivf är ju nästa steg men det kommer vara för stressigt i höst med min praktik. Vi vill inte slösa tre ivf försök när jag är stressad över heltidspraktik samt jobb vid sidan av. 
Fan alltså, jag trodde verkligen att detta var gången det skulle funka. Verkligen. Men man har knappt några tårar kvar att fälla. Det enda som finns kvar är bara att vi, ett par som inte drömmer om något annat än ett plus och bilda en familj tillsammans, inte kan det. Iallafall inte utan blod svett och tårar som tär något så fruktansvärt på förhållandet. Vi är inte gifta än, så adoption är ca 5 år bortåt i tiden. 

Osammanhängande inlägg men det är lite så mina känslor går just nu.

Men där, där kom en lite uppdate från mig. En dyster sanning. Fan fan fan

babymaybe.blogg.se

Hejsan! Jag kommer blogga om min och min sambos fertilitetsresa som officielt börjar 2014 med utredning på en av Sveriges bästa fertilitetsklinik!

RSS 2.0